Sign in to follow this  
Wolfy

20XX, Barony și Superbrothers: Sword & Sworcery EP, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

1 post in this topic

20XX, Barony și Superbrothers: Sword & Sworcery EP, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere, la fiecare sfârșit de săptămână, jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 6 august 2020, puteți revendica trei astfel de jocuri gratuite: 20XX, Barony și Superbrothers: Sword & Sworcery EP. Odată revendicate, aceste titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

20XX este un platformer plin de acțiune și bazat pe elemente roguelike, pe care îl puteți aborda fie single player, fie multiplayer co-op, alături de un prieten. Nu lipsesc nivelurile din ce în ce mai dificile, dar și bătăliile cu boșii.

Tot pentru fanii jocurilor de tip roguelike este și Barony, un titlu ce îmbină aceste concepte cu RPG-ul first person și grafica pixelată, redată într-un stil retro.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP reprezintă o colaborare dintre studiourile Superbrothers și Capybara Games și este un joc de aventură cu o viziune artistică aparte, ce se face remarcat și grație coloanei sonore originale compuse de Jim Guthrie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this