Sign in to follow this  
Wolfy

FOTO. Un român face taxi cu Tesla Model S. În ce oraș circulă și ce tarif are

1 post in this topic

Tesla Model S Taxi - 3

Un bărbat din Târgu-Mureș face taxi cu o Tesla Model S și deși și în ciuda prețului piperat, acesta speră să nu dureze prea mult până să își recupereze investiția, potrivit EVmarket.ro.

Ovidiu Sima a cumpărat autoturismul cu aproximativ 40.000 de euro și speră să își amortizeze investiția după circa 85.000 de km parcurși în regim de taxi.

Bărbatul spune că i-a laut aproape două săptămâni să pregătească mașina pentru taxi și are un tarif de 2,44 lei pe km ziua și 2,89 lei pe km pe timp de noapte. 

„Am ales Tesla Model S, în locul altui model electric, pentru confort. Stau multe ore în mașină. Autonomia de 400 de km și siguranța oferită au fost alte criterii de care am ținut cont. Plus și cea mai mare problemă, poluarea. Sunt un susținător al ecologiei”, a declarat pentru EVmarket.ro Sima Ovidiu.

Întrebat despre ce impresii au clienții când văd un taxi Tesla Model S în România, Sima Ovidiu a adăugat: „Unii clienți sunt uimiți, alții sunt fascinați, emoționați. Pentru mulți este prima dată când călătoresc într-o Tesla. Nu este o mașină pe care o vezi des pe străzi. Sunt și clienți care nu bagă de seamă, nu toată lumea cunoaște mărcile de mașini”.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this