unknxwn

Deținător
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

unknxwn last won the day on June 2

unknxwn had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

2 Followers

About unknxwn

 • Rank
  Deținător DevilArena

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Titlul topicului trebuie sa fie: "[Cerere nick nou] Nume" Nick curent: Nick nou: Motiv: Poti face o cerere o data la 1 luna.
 2. Titlul cererii va trebui sa fie: "[Retragere/Absenta] Nick" Nick: Grad: Perioada: Motiv:
 3. Respins. Citeste cerintele bine: Btw, eu te-am vazut doar azi pe ts3 si din câte stiu nu ai nici-un grad
 4. Comunitatea DEVILARENA este în căutare de STAFF. Avem nevoie de persoane capabile care să ne ajute la moderarea forumului, avand o mentalitate de invingator si nu una "toxica". Dacă consideri că ai ceea ce îti trebuie pentru a face parte din echipa noastră aplică pentru gradul dorit în acest topic. Suntem în căture de: - Moderatori forum MODEL Nume: [prenumele real, nu numele de pe forum] Vârstă: Categoria pe care vrei s-o moderezi: Motivul pentru care aplici pentru acest grad: Experiență în domeniu: Ce alte grade mai deții în comunitate/pe discord/pe teamspeak pe serverele noastre: REGULI Minim 15 ani Niciun WARN pe forum Posturi calitative & conform regulamentului nu cantitative Minim 35 de posturi pe forum pentru moderator forum
 5. Asa e, e cam lq dar iese daca vrei:))
 6. Editat logo-uri categorii, am pus logo-ul nostru. Primele 2 sunt la categorii/forumuri/subforumuri cu linkuri. A 3-a este o categorie/subforum/forum citit. A 4-a este o categorie/subforum/forum necitit.
 7. Informatii: Logo-ul din pagina comunitatii imbunatatit si recreeat de @Mikoto. Tip: Logo/Banner Autor: @Mikoto Nota personala: 10
 8. Aici vor fi postate modificarile forumului sau ale comunitatii, pe partea de design. Logo-uri, iconite, bannere, etc. Acestea vor fi de la membrii echipei GFX sau membrii obisnuiti, printr-un mesaj liderului @Mikoto sau mie, iar daca consideram ca creatia dvs arata bine, va fi postata aici. Nu neaparat folosita, dar va fi macar evidentiata in acest topic ca o creatie reusita. Daca aceasta nu a fost aleasa, nu va descurajati, puneti-o in portofoliul dvs, lucrati la imbunatatiri iar data viitoare va fi mai buna Multa bafta !
 9. Bine ai venit Y. ^^
 10. unknxwn

  [Model] BanList

  Titlul topic "[BanList] <Numele tau>" Nick: Ip: Motiv: Dovada: Puteti copia detaliile banului din consola dupa ce dati ban daca va e mai usor. *Orice admin are obligatia sa il aiba si sa il respecte. (nick, ip, motiv, dovada)!